KOLUMNA ALENA ŠĆURICA Hoće li Etihad otići iz Er Srbije i koja je šansa da je Hainan kupi?

prevoz kamionom crna gora Mali oglasi i prodavnice # Goglasi com

Već dva desetljeća Lufthansa ruje po Italiji. Ukoliko bi preuzimanje AS i aerodroma bilo deo neke kineske strategije, ne bih se bojao udara Lufthanse i ostalih evropskih kompanija. Kina je prevelik igrač, a Kinezi imaju nezgodnu osobinu da povezuju stvari koje se na izgled ne mogu povezati. No, nije sve loše i bilo je logično te 2013, a nakon promijenjenih okolnosti danas nije. Stoga se ne slažem da se radi o „maksimalnom amaterizmu“. Koliko god bili u problemima, oni su u mnogo boljj situaciji od Er Srbije.

px” alt=”podgorica tirana taxi http://www.taxi-travel.me/””/>podgorica tirana taxi http://www.taxi-travel.me/ o Airbus i CS u jednom od komentara). Monopola na letove za Ameriku iz Europe nema. Između Amerike i Europe leti nekoliko desetaka kompanija sa više tisuća letova tjedno. I da, mizeran broj tih aviona je prodan izvan Kine, u navedenom članku piše kome i koliko.

Koliki je zapravo napredak Air Serbie

A posebno ne od Amerike. Ona je i u 1. I u 2. Svjetskom ratu Britaniji i ostalima prodavala oružje. Nije davala, poklanjala, pomagala (zbog zaštite svojih interesa), nego je svaki brod natovaren oružjem iza sebe imao fakturu JP Morgana ili neke druge institucije. Danas (a ni prije 100 godina) „nema džabe ni kod stare babe“.

Air Serbia hervat vluchten naar dertig bestemmingen – Luchtvaartnieuws

Air Serbia hervat vluchten naar dertig bestemmingen.

Posted: Wed, 17 Jun 2020 07:00:00 GMT [source]

To bi bilo isto kada bi coveka sa smanjenim fizickim sposobnostima stavili na bicikl i rekli mu u kom pravcu da se krece. Sve je super dok ne mora da zapne uz neko brdo tj krizu tada pocinju problemi loseg menadzmenta koji ne zna koje korake treba da preduzme. Zato https://taxi-travel.me/ nam nece biti dobro dokle god u drzavna preduzeca i ministarstva dovodimo lose sluge umesto dobrih gazdi i menadzera koji znaju sta i kako sa kapitalom. Zelim jos da dodam da posto govorimo istim/slicnim jezikom svuda je obrazac pronevera slican ili potpuno isti.

Online – Avio Karte

Da to su uzroci, no činjenica je da je Beograd (upravo zato što drži 95% prometa Srbije, a do nedavno i 100%) toliko veći i zato i ima bitno više kompanija i linija. I da, zato i je superioran. Bez obzira na uzroke, to jest činjenica.

podgorica tirana taxi	http://www.taxi-travel.me/'

Januara, JAT otvara liniju za Varšavu. – JAT je otvorio redovnu vazdušnu liniju Zagreb – Rijeka – Ljubljana – Rijeka – Zagreb. – Iz Rijeke se letelo sa Grobnickog polja u blizini https://podgorica.taxi/ grada. Ova linija nije bila dugo u eksploataciji i obnavljana je nekoliko puta. Aprila, JAT štampa poseban red letenja, a na koricama legende i tekst pisan na ruskom jeziku.

Usluga Prevoza Putnika

Na svecanom doceku dobio je ime „Nikola Tesla“. – Od 12. Januara, do 6.

  • – JAT organizuje letove avionom DC-3 za decu koja su bolovala od velikog kašlja.
  • U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 7 dana pre puta.
  • U svetu po broju prevezenih putnika?
  • Aprila JAT je uspostavio redovni saobracaj sa Iranom i obavio prvi let na liniji Beograd – Teheran.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top